Informatie

Meisje met trouwjurk aan

Achter de camera staat...

Melissa! Geboren in 1998 en woonachtig in het prachtige historische Kampen samen met mijn vriend en mijn kat, Puk. Ruim vijf jaar geleden is mijn passie voor fotografie ontstaan. Ik kocht een oude spiegelreflexcamera waarmee ik experimenteerde. Mijn vriendinnen, familie en mijn hond waren de pineut. Keer op keer moesten ze model voor mij staan. Vanuit mijn interesse voor fotografie en mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn passie voor film ontstaan. Ik ben er achter gekomen dat dit nóg beter bij me past. Het spelen met bewegend beeld en het vastleggen van de mooiste momenten, vind ik het allerleukste om te doen. Ik heb de overstap gemaakt naar een prachtige systeemcamera die ik overal mee naartoe sleep. In 2019 heb ik mijn hart gevolgd en mijn diensten gaan aanbieden onder de naam Jippey. 

Ohja, als het een keertje voorkomt dat ik niet aan het filmen ben, ben ik aan het zingen, fotograferen of ontwerpen. Ook heb ik gezellige vriendinnen waar ik regelmatig mee afspreek en zit ik aangesloten bij een theaterbureau, waar ik lekker mijn energie kwijt kan!

Mijn werkwijze

Mag ik je bruiloft filmen? Dan kom ik vrijblijvend graag langs om gezellig kennis met jullie te maken. Als je iemand toelaat tot de mooiste dag van je leven is het belangrijk dat je een klik hebt en je op je gemak voelt. Met zicht op je bruiloft ga je een spannende tijd tegemoet waarin waarschijnlijk veel georganiseerd moet worden. We bespreken rustig samen jullie wensen en ik denk uiteraard ook graag met jullie mee! Op de trouwdag zelf leg ik graag échte, pure en spontane momenten vast. Je zult daarom weinig merken van mijn aanwezigheid. Er gaat geen belangrijk of bijzonder moment aan mij voorbij. Ook hou ik altijd zoveel mogelijk rekening met de fotograaf. Ook bij het filmen van een geboorte kom ik graag eerst bij jullie langs. 

Wil je graag een zwangerschapsshoot, loveshoot of newbornshoot doen of je eigen idee uitvoeren? Ook dan bespreken we van tevoren jullie wensen. Dit kan ook via de telefoon. Ik vind het wel belangrijk als jullie je lekker op jullie gemak voelen. Zo krijgen we samen de mooiste beelden. 

De video ontvangen jullie uiterlijk vier weken na opname via WeTransfer of indien gewenst op een USB stick. 

Prijzen

Omdat ik beginnend videograaf ben, heb ik nog geen vaste prijzen voor het filmen van je bruiloft of geboorte. Ik bespreek graag eerst samen jullie wensen. De video ontvangen jullie binnen 8 tot 12 weken na de opname. 

De kosten voor een loveshoot, zwangerschapshoot of newbornshoot is 95 euro excl. reiskosten voor een video van minimaal 1,5 minuut. De video ontvang je binnen drie weken na opname via WeTransfer. 

Wil je mij graag met een fotograaf boeken voor je bruiloft? Ook dat is mogelijk! Ik werk bijvoorbeeld veel samen met Monique van Bruiloftsverhalen. Zij is echt een aanrader op gebied van fotografie!