Amsterdam

Over mij

Achter de camera

Melissa, gezellig en gek in positieve zin! Geboren in 1998 en woonachtig in het prachtige historische Kampen samen met mijn verloofde en mijn kat, Puk. Vanuit mijn opleiding Media en Entertainment management, is mijn grote passie voor foto- en videografie ontstaan. Sindsdien ben ik niet meer achter de camera weg te slepen, want ik geniet er enorm van om verhalen vast te leggen. Sinds 2020 mag ik hier fulltime van genieten.

Naast dat ik altijd onwijs enthousiast kan zijn over mijn vak, vaak vrolijk ben en soms van die knettergekke buien heb, ben ik heel gevoelig. Ik zie alles, sta altijd aan en heb een sterk empatisch vermogen. Ik heb een open kijk op de wereld, hou van gezelligheid, ben nieuwsgierig en hou er niet van om met de stroom mee te lopen. Ik ben altijd al een beetje anders geweest en daar ben ik inmiddels trots op. Mensen ervaren mij als een gezellig, enthousiast en sociaal persoon, die ze er graag bij hebben tijdens een shoot of de mooiste dag van hun leven!

hello

Mijn droom

Mijn droom is om met mijn bedrijf de wereld over te reizen en de mooiste verhalen vast te leggen. Ik hou van ruige natuur, geschiedenis en andere culturen. De eerste stappen heb ik al gezet, in 2021 ben ik namelijk mee geweest naar Portugal voor een te gekke opdracht. Ik ben benieuwd wat de volgende bestemming gaat zijn! 

Een paar feitjes

  • Ik hou van lekker eten, vooral als het Italiaans of Mexicaans is
  • Ik kan lachen en huilen tegelijk
  • Perfectionistisch is een woord dat voor mij is bedacht
  • Ik doe aan acrogym, twee keer twee uur in de week
  • Ben een echte Drent, geboren en getogen
  • In mijn vrije tijd hou ik ervan om lekker creatief bezig te zijn
  • Mijn telefoon staat vol met kattenfoto's van Puk
  • Ik wilde eigenlijk altijd TV producer worden, maar heb die droom laten varen toen ik er achter kwam dat de hele dag bellen en mailen toch niet mijn ding is

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op