De romantische zomerbruiloft van Rob en Inge

| Bruiloften | Video

Rob en Inge zijn professioneel stijldansers en ze trouwden bij het prachtige Kasteel Meerwijk in Brabant. Dit was, ja echt waar, vroeger een bepaald soort club, maar dient tegenwoordig als toffe evenementenlocatie ver afgelegen van de buitenwereld. Een perfecte locatie voor de super romantische bruiloft van Rob en Inge, met een goede dansvloer voor hun te gekke openingsdans!

Ik kende Rob en Inge al van een Styled Wedding shoot die we eerder al eens samen hadden uitgevoerd. Ik wist dus al dit deze dag helemaal geweldig zou worden en dat was het ook! Het moment dat Rob en Inge elkaar voor het eerst zagen was onbeschrijfelijk en de dag die volgde bleef super. Het was een fantastische bruiloft, met een enorm goede sfeer en met een lach en een traan en een knaller van een dansfeest. Want als je beiden professioneel stijldanser bent, moet er natuurlijk een toffe openingsdans worden gedaan. Wat een dag! 

Bakkie doen?

Wil je jullie mooiste dag door mij laten vastleggen of ben je geïnteresseerd in een andere toffe shoot? Laten we eens een kop koffie drinken en samen de tofste ideeën uitwerken!

Neem contact op