Bruiloft Anne en Esmé

Created on 03 aug 2019
Bruidspaar in de Albert Heijn

Dat je ouder wordt, merk je vaak pas aan de mensen om je heen. Vrijdag 28 juni is mijn vriendin in het huwelijksbootje gestapt met haar man. Ze hebben elkaar ontmoet bij de Albert Heijn, waar ze beiden werkzaam zijn. Ik mocht er de hele dag bij zijn om te fotograferen en een trouwfilm te maken. Toch wel heel bijzonder om dat te mogen doen op de bruiloft van je eigen vriendin. Hieronder een kleine impressie. 

Na de visagie en haarstyling was het tijd voor het aantrekken van de jurk en het ophangen van de decoratie. Vervolgens heeft Anne zijn vrouw opgehaald. Wat zagen ze er prachtig uit! 

Na de trouwreportage met een professionele fotograaf (ja ik ben en blijf videograaf en geen fotograaf ;-p) zijn ze vertrokken naar het gemeentehuis om elkaar daar ja het ''ja'' woord te geven. Het was een prachtige ceremonie met veel emoties. Omdat het bruidspaar beide met kinderen werkt, stond een mooie levende boog van kinderen, juffen en ouders het bruidspaar toe te juichen toen ze na de ceremonie naar buiten liepen. De dag werd vervolgd met het snijden en natuurlijk eten van de bruidstaarten, dineren en als afsluiting een geweldig feest (toen heb ik natuurlijk mijn camera weggelegd). Het was een geweldige dag!