Bruiloft Roos en Emiel

Created on 02 sep 2019
Bruiloft Roos en Emiel

Als je al veel bruiloften heb gezien, ben je niet zo gauw meer onder de indruk. Dacht ik. Want toen ik de bruiloft van Roos en Emiel mocht vastleggen op film was ik écht wel onder de indruk. Dit was een bruiloft die ik zelf had kunnen organiseren. Alles was perfect en de sfeer was geweldig.

De prachtige bruid had samen met haar zussen overnacht op de locatie, wat het echt een hele relaxte ochtend maakte. Alles kon op zijn tijd gebeuren, terwijl de dame van het Koloniekerkje inmiddels druk bezig was met het stylen van de toffe locatie. Het was ideaal dat ik de focus kon houden op het filmen van de bruid, terwijl de fotografe Norah bij de bruidegom aan het fotograferen en filmen was.

Eigenlijk was alles daarna ook perfect. De first look, fotoshoot, de ceremonie en het proosten. Het weer was mooi en doordat alles op dezelfde locatie plaatsvond, konden de gasten doen en laten wat ze wilden. Er werd gekletst, gezongen, spelletjes gedaan en lekker in de zon gelegen. Er was een pizza foodtruck die iedereen voorziende van heerlijk eten en we sloten af met boerderij ijs. De dag werd afgesloten met een knalfeest in het Koloniekerkje zelf.

Toen ik na de lange dag weer thuis kwam, heb ik subtiel aan mijn vriend verteld dat dit toch wel een bruiloft was zoals ik hem zelf zou willen. Of hij de hint heeft begrepen weet ik niet. Maar wel wil ik Roos en Emiel ontzettend bedanken voor de prachtige bruiloft en hun vertrouwen in mij als videograaf.

Hun reactie op de trouwfilm was dan ook goud waard: ‘’ Hey Melissa, we hebben vandaag je video ontvangen en ik wilde je even bedanken want we vinden hem FANTASTISCH!!!!!!!!!!! Dus echt super super super bedankt!! Wat heb jij dit ongelofelijk mooi gemaakt!! We beleven helemaal de dag opnieuw! En jij vooral bedankt dat je onze dag zo fantastisch mooi hebt vastgelegd!’’